Четвер, 28.03.2024, 22:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Відкриття нашого інтернет-магазину
00:14
Відкриття нашого інтернет-магазину
Ми раді вітати Вас на нашому новому сайті. Сподіваємося, що Вам буде зручно знайти щось новеньке для вашого малюка, отримати детальну інформацію про іграшку, виробника. Але все ж не забувайти навідатися до нашого магазину, де привітний продавець-консультант завжди надасть вам потрібну інформацію.

На полицях магазину "Дракошка" ви зможете знайти розвиваючі ігри та іграшки для раннього розвитку дітей,  купити ігри за різноманітними авторськими методиками (Монтессорі, Нікітіна та ін.). Також ми можемо запропонувати дуже багато цікавих книг на любий вік і смак (в прямому і переносному смислі) для читання разом з татом чи мамою.  Букви й цифри можна вивчати ледь не з пелюшок. Для цього є нібір кольорових яскравих картинок згрупованих  за тематикою. Головоломки, доміно, настільні ігри, конструктори та багато інших цікавинок, все це Ви знайдете в розділі "Інтернет-магазин", або в магазині "Дракошка", що знаходиться в торгово-офісному центрі  "Інтер-Сіті"


Адреса магазину

Торгово-офісний центр "Інтер-Сіті"
1-й поверх
м. Львів, пр. Чорновола, 67 г
телефон:(032) 235 44 21 
моб (KS):(098) 262 47 85  
e-mail: drakoshka@intercity.com.ua

Переглядів: 883 | Додав: Admin | Теги: Розвиваючі ігри та іграшки, Інтернет магазин іграшки товари для, Іграшки для дітей купити, Ранній розвиток, Купити іграшку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]