П`ятниця, 29.03.2024, 11:47
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 04

Всесвітньо відома ТМ "BINO" (Німеччина) - виробник широкого асортименту дерев'яних розвиваючих іграшок, аксесуарів для дітей і немовлят. Продукція ТМ "BINO" виготовлена ​​з високоякісних натуральних матеріалів, безпечних для малюків. Асортимент ТМ "BINO" представлений різноманітними головоломками, пірамідками, лабірінтами, пазлами, кубиками,шнурівками, доміно, музичними інструментами та ін.

Переглядів: 948 | Додав: Admin | Дата: 04.04.2012 | Коментарі (0)

Ми раді вітати Вас на нашому новому сайті. Сподіваємося, що Вам буде зручно знайти щось новеньке для вашого малюка, отримати детальну інформацію про іграшку, виробника. Але все ж не забувайти навідатися до нашого магазину, де привітний продавець-консультант завжди надасть вам потрібну інформацію.

На полицях магазину "Дракошка" ви зможете знайти розвиваючі ігри та іграшки для раннього розвитку дітей,  купити ігри за різноманітними авторськими методиками (Монтессорі, Нікітіна та ін.). Також ми можемо запропонувати дуже багато цікавих книг на любий вік і смак (в прямому і переносному смислі) для читання разом з татом чи мамою.  Букви й цифри можна вивчати ледь не з пелюшок. Для цього є нібір кольорових яскравих картинок згрупованих  за тематикою. Головоломки, доміно, настільні ігри, конструктори та багато інших цікавинок, все це Ви знайдете в розділі "Інтернет-магазин", або в магазині "Дракошка", що знаходиться в ... Читати далі »
Переглядів: 883 | Додав: Admin | Дата: 04.04.2012 | Коментарі (0)